2024. június 15. - Jolán, Vid

A HÖOK a népszavazásról

A népszavazásról való figyelemelterelésként értékeli a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) Molnár Károlynak, a Magyar Rektori Konferencia elnökeként tett azon javaslatát, hogy 2010-től szűnjön meg az államilag támogatott felsőoktatási k
2008. február 19. kedd 17:55 - Hírextra
A hallgatói érdekvédő a szervezet elnöke közleményében megerősítette, hogy a Felsőoktatási Kerekasztal februári ülésén napirendre került javaslatok között valóban ez volt az egyik előterjesztés. A résztvevők azonban megegyeztek abban, hogy a rektori konferencia áprilisban egy valóban kidolgozott, vitára is alkalmas javaslatot terjeszt elő. "Addig a homályos részletekről a HÖOK nem kíván vitatkozni" - szögezte le a HÖOK elnöke.

Hozzátette: a HÖOK továbbra is arra kéri a szavazókat, hogy támogassák tandíjellenes küzdelmét, s ennek érdekében országos kampányba kezdtek. Ennek célja, hogy független tájékoztatást adjanak a tandíj kérdésében, s mindemellett felhívják a leendő értelmiség figyelmét a népszavazás intézményének fontosságára.

A HÖOK plakátjait, szóróanyagait országszerte felsőoktatási intézményekben és közterületeken helyezik el - közölte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását