2023. június 6. - Norbert, Cintia

A Barátok közt sztárja fehérneműben csábít

A Barátok közt után szexis szerepben láthatjuk viszont a színésznőt. Vonzó énekesnő szerepében áll színpadra esténként a Nagyar Színház Fel is út, le is út című darabjában Csomor Csilla.
2008. február 18. hétfő 12:32 - Hírextra
A bohózat története a szex és a pénz körül forog, amelyben a hazugság és a korrupció is szerepet játszik. A Csilla által megformált Lucette-et elhagyja szerelme egy gazdagabb nőért, ő pedig mindent megtesz, hogy visszakapja szerelmét.

- Olyan ez számomra, mint egy nagy visszatérés, hiszen a Barátok közt után ez az első olyan nagy szerepem, amelyben bemutatkozhatok a közönségnek. Megtisztelő feladat egy vonzó énekesnőt alakítani, aki körül zsonganak a férfiak. Amikor novemberben megtudtam, hogy engem választottak a főszerepre, elkezdtem odafigyelni az étrendemre, sokkal többet sportoltam, mint eddig, hiszen testileg is fel kellett készülnöm. Van ugyanis egy jelenet, mikor fehérneműben állok színpadra, ezért szerettem volna magamból kihozni a maximumot - mondta a színésznő.

Csilla elárulta, nagyon kritikus magával, hiszen fontos számára az, hogy ne hibázzon.

- Egy vígjátékban fontos a pontos, kidolgozott játék, ezért is kell odafigyelni minden apró kis részletre. Szerencsére kiváló partnereim vannak, akikkel örömjáték ez az előadás.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását