2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Izgalmas meccsek holnap

A keddi négy nyolcaddöntő közül kettő igencsak izgalmasnak ígérkezik a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ugyanis az Internazionale a Liverpoolhoz, míg a Real Madrid az AS Romához látogat.
2008. február 18. hétfő 14:49 - Hírextra

A rómaiak nem túl jó előjelekkel várják a találkozót, hiszen hétvégén 1-0-ra kikaptak a Juventustól, ezzel elszállni látszanak bajnoki reményeik, az Inernazionale már 11 ponttal vezet előttük. Luciano Spallettinek ugyanakkor nemcsak az együttes felrázása okozhat gondot, Francesco Totti csapatkapitány hát- és bokaproblémákkal küzd, így még a játéka is kérdéses, amennyiben nem vállalja a fellépést a montenegrói Mirko Vucinic helyettesítheti.

A spanyol bajnok szintén rossz főpróbát tartott, a Real Betis vendégeként kapott ki 2-1-re. A királyi gárda szintén sérülésekkel tizedelt, leginkább védelme gyengült meg, Bernd Schuster nem számíthat Pepére, Gabriel Heinzére és Christoph Metzelderre sem. De elől szintén kérdéses Robinho, Wesley Sneijder és Javier Saviola játéka.

"Tudom, hogy kikapott a Real, de én akkor vagyok boldog, ha mi nyerünk, nem akkor, ha a rivális veszít. A Betis a levegőben verte meg a királyi gárdát, csakhogy csapatunk éppen a földön jó, tehát ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni" - mondta Spalletti.

A másik csemegének ígérkező meccsen a bombaformában lévő Intert fogadja a Liverpool, amely mostanság igencsak ingadozóan teljesít.

Az olasz gárda teljesítményéről mindent elárul, hogy a Serie A-ban 29 meccs óta nem talált legyőzőre, utoljára tavaly áprilisban veszített, ugyanakkor a szigetországi együttes nagy meglepetésre alulmaradt hétvégén az FA Kupában a másodosztályú Barnsley-val szemben, ezzel kiesett.
"Sokkal jobban kell játszanunk, mint hétvégén, sőt egyenesen a legjobbunkat kell nyújtanunk. Ez egy hatalmas kihívás lesz számunkra" - mondta a Vörösök 99. európai kupamérkőzésére készülő védője, Jasmie Carragher.

Az olaszoknál viszont látszólag minden a legnagyobb rendben van. A milánóiak az egész idényben egyetlen vereséget szenvedtek el, még szeptemberben a BL első csoportmeccsén a Fenerbahce vendégeként maradtak alul. Roberto Mancini a hétvégén nyugodt szívvel pihentethette legjobbjait a keddi összecsapásra.

"Már az első mérkőzésen el akarjuk dönteni a párharcot, nem akarjuk a milánói visszavágóra hagyni a döntést" - mondta önbizalommal telve Julio Cruz, az Inter argentin csatára.

A másik két összecsapáson a Porto a Shalke 04, míg a Chelsea az Olimpiakosz vendége lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását