2024. április 26. - Ervin

Mészáros Anett bronzérmes

A 70 kg-os Mészáros Anett bronzérmet szerzett a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, Budapesten.
2008. február 17. vasárnap 17:59 - Hírextra
Az Atomerőmű SE 70 kg-os kiválósága a harmadik helyért az osztrák Silvia Schlagnitweitet kapta ellenfélül, aki - hozzá hasonlóan - ugyancsak nyert már bronzérmet Európa-bajnokságon. Az eleinte meddő tusakodás a magyar dzsúdós jukót érő dobásával tört meg 1:11 percnél, majd 15 mp-cel később egy hasonló akciónak újabb jukó volt a jutalma. A hátralévő időben már csak az előnyt kellett megtartani, ami gond nélkül sikerült, ezzel Mészáros 2006 után újabb Hungária Kupa-bronzot gyűjtött be.

"Nem vagyok elégedett, mert az első meccsemen a spanyol bíró, aki egy ideje pikkel rám, két akciómra sem ítélt semmit. Amikor később kikaptam a spanyol lánytól, egy pillanatra kihagyott a figyelmem, akkor jött a vazarit érő dobás. Szóval kis szerencsével akár arany is lehetne ez a bronz, de végül is az érem volt a cél, az pedig megvan. Olimpiai résztvevőként amúgy különösebb teher nélkül dzsúdózhattam, ami nagy könnyebbséget jelentett" - mondta az MTI-nek a paksi versenyző.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását