2024. május 17. - Paszkál

A Debrecen 12 éve veretlen

Tollaslabdában megszakítás nélkül 12., összesítésben 17. bajnoki címét szerezte meg a DEAC-Hajdú Gabona-DTC együttese, miután a csapatbajnokság fináléjában 5-4-re jobbnak bizonyult a fővárosi Honvéd Zrínyi SE-nél.
2008. február 17. vasárnap 17:36 - Hírextra
Az egymérkőzéses döntőt az alapszakasz végeredménye alapján vívhatta meg hazai pályán, az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban a hajdúsági társaság. A Borbély Sándor és Mátyus Tibor irányította gárda végig vezetett a fináléban, a férfi egyéni küzdelmekben Tóth Henrik és Kaposi Attila is magabiztosan győzött, mint ahogy Varga Orsolya is a női egyéniben.

A fővárosiak a harmadik férfi és a második női egyénit megnyerve szépítettek (3-2), ám az első férfi párosban (Tóth Henrik, Kapitány Péter) és a női párosban (Fórián Csilla, Varga Orsolya) is a détécések győzedelmeskedtek, ez pedig azt jelentette, hogy megnyerték a 2007/2008-as élvonalbeli csapatbajnokságot. Az utolsó két találkozót – a második férfi párost és a vegyes párost – nyerte a Zrínyi, így alakult ki az 5-4-es végeredmény.

A bronzérmet a budapesti SISE csapata érdemelte ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását