2024. április 29. - Péter

Legendák a cselgáncskupán

Elnöki köszöntőkkel és a nézőtéri dísztribünön helyet foglaló legendák bemutatásával folytatódott a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupa programja. "Remélem, a kvalifikációs sorozat részeként ez az esemény is hozzájárul majd a magyarok sikeres olimpia
2008. február 16. szombat 16:32 - Hírextra
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság vezetője hozzátette:
"A cselgáncsozók nagyszerű példával járnak elöl a többi sportág képviselői előtt, és ígérhetem, hogy minden segítséget megadunk nekik a minél eredményesebb pekingi részvételhez."

Marius L. Vizer, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség tavaly megválasztott elnöke ugyancsak tolmácsolta jókívánságait, majd hivatalosan megnyitotta a Hungária Kupát.

A Körcsarnok hangosbeszélője külön köszöntötte a kilátogató olimpiai bajnok legendákat: Dömötör Zoltán és Ambrus Miklós vízilabdázót, Szondi István öttusázót és Varga János birkózót, továbbá Paksy Tímea és Benedek Dalma világbajnok kajakosokat, az öttusázók közül Tóth Adrien junior világbajnokot, Németh Róbert vb-bronzérmest, valamint a vívó Mincza-Nébald Ildikót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását