2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jean Reno jótékonyságból pókerezik

Jean Reno, a kivételes színész Bécsbe jön az Interwetten Jótékonysági Gálára, és március 13- án délután a póker- elődöntőkből a nyolc, döntőbe került játékossal fog élőben pókert játszani!
2008. február 15. péntek 13:45 - Hírextra
A turnét március 13- án Bécsből élőben fogja a www.interwetten.com közvetíteni. A győztes jutalma az lesz, hogy fel lesz véve az Interwetten Poker Academy- re! A mellett az egyszeri emlék mellett, hogy Jean Renoval pókerezhetett- és győzhetett, a győztes már előre örülhet egy Monte Carloba történő utazásnak, és az EPT Grand Final- on teendő látogatásnak. A turné tiszta nyeresége az Amnesty International javára lett felajánlva - Jean Reno magiszter Thomas Daubek magiszterrel együtt, az Interwetten AG vezérigazgatójával fogja a csekket átadni. A svájci motorkerékpár világbajnok, Tom Lüthi, számos osztrák prominens mellett, szintén meg fogja látogatni a jótékonysági gálát.
Interwetten, a sportfogadások vezető megajánlója, 2008. március 13- án Bécsben az év eseményéről fog gondoskodni. Jean Reno, a hollywoodi sztár, aki úgy is ismert, mint "Leon, a profi" az azonos című filmből, Bécset az Interwetten Charity Gala (jótékonysági gála) alkalmából tiszteli meg a az Alsóausztria Palotában és a ragyogásról és a glamourról fog gondoskodni. Már március 13- án délután fog Jean Reno a a póker- elődöntőkből bekerült nyolc döntős ellen fog pókerezni.

A Palais Niederösterreich (Alsóausztria Palota) a gála éjszakáján francia fényekben fog ragyogni, és a vörös szőnyegen rengos prominensek fognak bevonulni, amikor a neves Jean Reno színész és a svájci motorkerékpár világbajnok, Tom Lüthi az Interwetten Charity Gala-t jelenlétükkel megtisztelik.
A felejthetetlen estéről gondoskodik a szuperlatívuszok show- programja - sanzonok ? la Edith Piaf, különleges ínyencörömök ? la Paul Bocuse és a DJ- hangzások á la Stéphane Pompougnac teszik ezt a "Nuit Francaise" eg "Fete phénoménale" -á!
Forrás: MTI/OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását