2024. május 8. - Mihály

Food4U videoklipverseny európai középiskolásoknak

Egészséges táplálkozással kapcsolatos videoklip-pályázatot hirdet az olasz mezőgazdasági minisztérium 16 európai ország, köztük Magyarország középiskolásainak.
2008. február 15. péntek 12:04 - Hírextra
A Food4U - A te ételed. A te tested. A te videód című kampány az egészséges és helyes étkezésre szeretné felhívni a középiskolás diákok és tanáraik figyelmét - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a minisztérium Food4U titkárságának sajtóreferense.

A verseny októberben zajlik majd Rómában. A 14-19 éves pályázók olyan videoklippel jelentkezhetnek, amelyet az "ifjúság és a helyes táplálkozás" témakörében kell elkészíteniük az eseményre.

Az olasz mezőgazdasági tárca idén már negyedik alkalommal hirdette meg a kampányt és a versenyt, amelynek céljaiért 16 ország 25 ezer diákját szeretnék mozgósítani.

A versengő országok: Magyarország, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Olaszország, Luxemburg, Norvégia, Hollandia, Portugália, Nagy-Britannia, Spanyolország és Svédország.

A nyertes videoszpotot készítő pályázó jutalma egy olaszországi utazás.

A Food4U 2008 versenykiírása a www.food-4u.it honlapon olvasható. A szervezet titkársága a video@food-4u.it e-mail címen érhető el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását