2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A rendőrgyilkos édesanyja tudott a fegyverről

Az esztergomi rendőrgyilkos édesanyja tudta, hogy fia pisztollyal várja a családi veszekedésükhöz kiérkező rendőröket, de hozzátartozója védelmében ezt nem mondta el az intézkedő járőrpárnak - jelentette be Bencze József rendőr altábornagy pénteken Tatabá
2008. február 15. péntek 15:00 - Hírextra
"Az édesanya ellen nem indítható eljárás, mivel hozzátartozójára seki nem köteles terhelő vallomást tenni" - mondta el újságírók kérdésére az országos rendőr-főkapitány, aki hozzátette, családi veszekedéshez riasztva ő sem vette volna fel a golyóálló mellényt, melyből két darab volt a rendőrautóban.

Hétfőn Esztergomban egy férfi bántalmazta a vele egy házban lakó édesanyját. Az ittas elkövető a rendőrök érkezése előtt egy melléképületben bújt el, majd az ajtót kinyitva, az őt békítő járőrt a szúnyoghálón keresztül mellbe lőtte. A rendőr a helyszínen életét vesztette.

Bencze József elmondta, a rendőrség a családot a gyermekek nagykorúvá válásáig havonta 100.000 forinttal támogatja. Az országos főkapitány beszámolt arról is, hogy az ismert vállalkozó, Demján Sándor felajánlotta, hogy a két gyermek felsőfokú tanulmányait alapítványán keresztül kész támogatni. A felajánlás sorsáról a család dönthet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását