2024. május 9. - Gergely

Új látogatási rend a kórházban

Újraszabályozta a beteglátogatás rendjét az ország legnagyobb vidéki súlyponti kórháza, az 1.580 ágyas Fejér Megyei Szent György Kórház a zavartalan gyógyító munka érdekében - közölte az MTI-vel az intézmény ápolási igazgatója.
2008. február 14. csütörtök 15:08 - Hírextra
Szabó Bakos Istvánné elmondta, a csütörtökön életbe lépett új szabályozás szerint hétköznapokon, hétfőtől péntekig, 15-18 óráig, szombaton, vasárnap és ünnepnap 14-17 óráig látogathatók a betegek az intézményben.

A szabályozást az osztályok kérése alapján, a betegek nyugalma és a zavartalan betegellátás érdekében hozta meg a kórház vezetése.

A döntés azt a célt szolgálja, hogy a látogatási időn kívül, - főként délelőttönként, amikor a vizitek, konzultációk folynak, valamint a legtöbb műtétet, kezelést végzik - a látogatók ne zavarják az intézmény munkáját.

Eddig ugyanis - annak ellenére, hogy minden osztályon volt "ajánlott" látogatási idő,- azt a hozzátartozók nem vették figyelembe.

A gyermekek és a súlyos betegeket az osztályvezető főorvosok engedélyével továbbra is a nap minden szakában felkereshetik a hozzátartozók - tájékoztatott az ápolási igazgató.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását