2024. április 19. - Emma

Tarolt a drága borotva

Ezúttal a legdrágább elektromos férfiborotva szerepelt a legjobban a Kosár fogyasztóvédelmi magazin szakemberei által elvégzett teszten. Magyarországon minden tizedik férfi használ elektromos borotvát. A magazin által megbízott tesztelők tíz készüléket vi
2008. február 14. csütörtök 17:23 - Hírextra
Bár a legdrágábbak szerepeltek a legjobban, nem a legolcsóbbak kullognak a sor végén - állapították meg a tesztelők.

A borotválkozás hatékonyságát az arcon, a felső ajaknál, az állon és a nyakon vizsgálták. Ezután a bőrkímélés hatékonysága, az esetleges sérülés, kipirosodás vizsgálata következett.

Tapasztalt ember értékelte a kézreállóságot, a működtetést és azt is nézték, hogy egy feltöltéssel hány borotválkozás végezhető el.

Kiváló minősítést a legdrágább készülék kapott - a Braun 9595 Pulsonic - amely egyedüliként vágott rendkívüli alapossággal normál és erős borostát.

Arra is felhívja a figyelmet a Kosár Magazinban olvasható cikk, hogy az olcsóság a villanyborotvák esetében is relatív, hiszen a készülékek ápolása, karbantartása járulékos és folyamatos költséggel jár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását