2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gyulai Márton a MASZ új főtitkára

Gyulai Márton lett a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) új főtitkára - erről első ülésén döntött a MASZ új elnöksége. A Schulek Ágoston vezette testület úgy határozott, hogy felmenti tisztségéből Kollek Zoltán főtitkárt - tájékoztatta az MTI-t Gyulai Mikló
2008. február 13. szerda 17:03 - Hírextra
Döntés született a MASZ igazgatói poszt létrehozásáról is, ezt Klenóczky Bea tölti be.

Az ülésen, amelyen részt vett a Magyar Olimpiai Bizottság részéről Molnár Zoltán ügyvezető és Kovács Tamás szakmai igazgató, valamint Szabó Tamás, a NUSI UPI igazgatója, napirenden volt a feladatok elosztásának kérdése az elnökségi tagok között, az edzőbizottsági és szövetségi kapitányi beszámoló meghallgatása.

A MASZ február 2-i rendkívüli tisztújító közgyűlésén választott új elnökséget, mivel tavaly december 15-én megvonták a bizalmat Rábold Gusztáv elnöktől és a vezetés nagy részétől. A mostani döntés értelmében a MASZ irányításában dolgozik Gyulai Istvánnak, a nemzetközi szövetség (IAAF) 2006-ban elhunyt főtitkárának két fia, Miklós és Márton.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását