2024. április 29. - Péter

Nyomravezetői díj a lúdpusztulás ügyében

Kétszázezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Borsod megyei rendőr-főkapitányság vezetője a január közepén Tiszabábolna külterületén történt tömeges lúdpusztulás ügyében - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t
2008. február 12. kedd 12:07 - Hírextra

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa közölte: a mezőkövesdi rendőrkapitányság jelentős kárt okozó rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A rendőrség információi szerint január 17-ére virradóra a Tiszabábolna külterületén lévő állattartótelepen mérget tettek a lúdállomány itatására szolgáló edényekbe, emiatt a kora reggel kiengedett ludakból mintegy 700 egyed elpusztult - emlékeztetett a részletekre Dobi Tamás.
Hozzátette: az állatok a tenyészállományhoz tartoztak, darabonkénti áruk 10 ezer forint, így az ismeretlen elkövető a rongálással mintegy hétmillió forintos kárt okozott.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személynek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel. A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását