2024. június 23. - Zoltán

Trükközés a postán

Ha a csomagküldésről már lekéstek, sokan levelekre bontva adják fel a pályázatokat az éjjel-nappal nyitva tartó postákon - írta a Világgazdaság hétfőn megjelent számában.
2008. február 11. hétfő 09:17 - Hírextra
A Magyar Posta Zrt. számára minden küldemény egyforma, a lényeg az, hogy az ügyfelek betartsák az előírásokat és a feladási határidőket - nyilatkozta a lapnak a cég szóvivője.

Tomecskó Tamás szerint csak akkor fordulhat elő az említett jelenség, ha már nem vehető fel csomagként a küldemény, de maximum két kilogramm súlyú levelekre bontva még feladható.
A lapnak több pályázatíró cégnél is megerősítették, hogy időnként kénytelenek élni ezzel a postai trükkel. Az is előfordul - elsősorban hiánypótlásnál -, hogy már erre sincs idő. Ilyenkor a fővárosba tartó vonatok mozdonyvezetőit vagy kalauzait kérik meg, vigyék magukkal a küldeményt és adják át a Budapesten náluk jelentkező küldöncnek - olvasható a Világgazdaságban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását