2024. május 9. - Gergely

Trükkös tolvajnők

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két középkorú nőt, akik a gyanú szerint trükkös módszerrel próbáltak meg kifosztani két idős hölgyet Esztergomban - értesült a HavariaPress. A páros minden bizonnyal másokat is megpróbálhatott becsapni, ezért a
2008. február 11. hétfő 11:42 - Hírextra

A gyanúsítottak múlt pénteken reggel léptek akcióba, és a nyitott ajtón keresztül surrantak be a sértett lakásába, ahol készpénz és arany ékszerek után kutattak. A rendőrséget egy idős asszony értesítette, s a kiérkező járőrök még a lakásban tetten érték a párost. Az Esztergomi Rendőrkapitányság nem zárja ki, hogy a tolvajok korábban máshol is próbálkoztak, ezért további sértettek jelentkezését várja az 510-240-es telefonszámon.

A rendőrség egyúttal ismételten felhívja a lakosság figyelmét, hogy tegyenek meg mindent otthonaik biztonsága érdekében. Kertes ház esetében a kaput is zárják be, még akkor is, ha a háziak otthon vannak, illetve a bejárati ajtókulcsot ne hagyják közvetlenül az ajtó mellett. Fontos az is, hogy a tolvajok újabb és újabb trükkökkel próbálkoznak, majd a lakásokba bejutva elterelik a tulajdonos figyelmét, és így viszik el a könnyen mozdítható értékeket.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását