2024. április 19. - Emma

Négy demonstráció a Parlamentnél

Négy bejelentett demonstráció is lesz a budapesti Parlament előtt a mai napon, annak apropóján, hogy ma fognak szavazni a parlamenti képviselők a lakosság nagy része által ellenérzésekkel fogadott egészségbiztosítási törvényről - jelenti a HavariaPress.
2008. február 11. hétfő 11:38 - Hírextra

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nevű szervezet már délelőtt 11 órától demonstrál az Alkotmány utca Kossuth téri torkolatánál, a Néprajzi Múzeum előtt; rendezvényüket este fél tízig jelentették be.

Szintén 11 órától délután egy óráig jelentett be demonstrációt egy magánszemély a Kossuth tér délkeleti sarkánál lévő Vértanúk terére, ahol aztán délután öt órától éjjel 11-ig újabb rendezvény zajlik. Erre a helyszínre fog érkezni az a két felvonulás is, amelyeket a délutáni órákra jelentettek be, az egészségbiztosítási törvény ellen tiltakozók részben a Blaha Lujza térről részben az Oktogonról vonulnak a Vértanúk terére, délután négy órától.

A Parlament előtti Kossuth téren viszont nem lehet tüntetni, a tér nagy részét ugyanis a rendőrség kordonokkal zárta körbe. A rendezvények idejére a környéken parkolási korlátozásokat is életbe léptettek.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását