2024. június 1. - Tünde

18 határsértőt fogott a rendőrség

Több csoportban összesen tizennyolc szerbiai és koszovói határsértőt fogtak el a szegedi határrendészek szerdán.
2009. augusztus 12. szerda 15:58 - HírExtra
Az első, négyfős csoportra még hajnali 1 óra után bukkantak a járőrök a röszkei határátkelőhely közelében. A Szerbiából érkezett férfiak egyike hamis szlovén személyi igazolvánnyal próbálta magát igazolni, így vele szemben büntetőeljárás indult, a többiekre pedig idegenrendészeti eljárás vár - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Másfél órával később egy hatfős csoportra - köztük három kisgyerekre - figyeltek föl a rendőrök, majd egy Szerbiából érkezett férfit, röviddel később pedig két koszovói állampolgárt tartóztattak föl a határrendészek. Valamennyien illegálisan lépték át a határt - közölte az őrnagy.

Délelőtt 11 órakor a röszkei körzeti megbízott állított meg egy férfit, aki szintén hamis szlovén igazolvánnyal próbálkozott, majd negyedórával később Ásotthalom külterületén lakossági bejelentés alapján négy koszovói férfit fogtak el a rendőrök, akik szintén a zöldhatáron keresztül érkeztek az országba - tudatta Tuczakov Szilvána.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását