2024. május 8. - Mihály

Továbbra is keresik a Fideszes képviselő gyilkosát

Még mindig nincs konkrét gyanúsítottja a Balla Irma-gyilkosságnak, de a rendőrök változatlan intenzitással dolgoznak az ügyön - erősítette meg az MTI megkeresésére a Hajdú-bihari Napló hétfői számában megjelenteket a megyei rendőr-főkapitányság sajtórefer
2008. február 11. hétfő 10:47 - Hírextra

A távirati iroda annak kapcsán kérte Vezendi Jánosné reagálását, hogy a Debrecenben megjelenő napilap hétfőn arra hívta fel a figyelmet: ugyan a volt megyei rendőrfőkapitány, Halmosi Zsolt tavaly novemberi leköszönése előtt néhány nappal még úgy nyilatkozott, várhatóan még 2007-ben megnevezik Balla Irma gyilkosát, most - 2008 februárjában - "még mindig nem lehet tudni, ki verte agyon debreceni családi házában a Fidesz egykori önkormányzati képviselőjét".

A rendőrök változatlan intenzitással dolgoznak az ügyön - mondta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense, aki "türelmet és megértést" kért az "ismeretlenes" ügy felderítéséhez.

Balla Irmát a múlt év áprilisában gyilkolták meg, holttestét családi házukban a fia találta meg. A rendőrség azóta is nagy erőkkel nyomoz az ügyben. Eddig több mint 200 tanút hallgattak meg, a rendőrök jelenleg a szakértői véleményeket pontosítják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását