2024. április 28. - Valéria

Sikeres BKV akció

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes kérésének megfelelően folyamatosan értesítette utasait, hogy bevezetik az új, naptár-független, havi bérletet.
2008. február 11. hétfő 15:09 - Hírextra

A bérletek tetszőleges kezdőnappal, a hónap bármely napján megvásárolhatóak. Ezzel kiküszöbölhető a hó eleji hosszas sorban állás a jegypénztárak előtt. A kampány sikerét bizonyítja, hogy február első napjaiban az eddiginél rövidebb sorok alakultak ki a jegypénztárak előtt.

Mindezek mellett meghosszabbított nyitva tartással vártuk az utasokat február 7-én este 21.00 óráig a nagy forgalmú árusítóhelyeken. Ezekkel együtt a további 74 helyszínen található 118 pénztár is az utasok rendelkezésére áll a megszokott nyitvatartási rendben. Az értékesítésben január 25-től 20 mozgóárus is részt vesz, ami január 31-ig kiegészült további 16 árussal.

Ezekkel az intézkedésekkel igyekeztünk megkönnyíteni utasaink helyzetét és azt, hogy a bérletszelvény még kényelmesebben megvásárolható legyen az elkövetkezendő időszakban. A kampány hatékonyságát hirdetések és internetes megjelenések segítették.

Tapasztalataink alapján a "LÉPJEN!" kampány sikeres volt és a BKV Zrt. reméli, hogy a következő hónapokban az eddigi intézkedéseknek köszönhetően rövidebb sorokkal találkoznak az utasok a jegypénztáraknál.

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását