2024. március 29. - Auguszta

Ronaldo újra sérült

A Milan brazil támadója idén sokadszor sérült meg visszatérése alkalmával, a hírek szerint újra veszélybe került játéka az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-találkozón.
2008. február 11. hétfő 16:46 - Hírextra

Már-már bohózatba illő Ronaldo idei kálváriája. A Milan brazil támadója egy éve szolgálja a piros-feketéket, az idei szezonban azonban szinte csak percekre tudja megcsillogtatni tudását.

Az ősszel egyetlen meccsen szerepelt, hosszú visszatérése után azonnal megsérült. Idén többször is szóba került játéka, ám pályára lépései után rendszeresen sérüléseiről lehetett hallani.

Ronaldo ezúttal a Siena elleni bajnokit nem tudta végigjátszani, Carlo Ancelottinak le is kellett cserélni támadóját. Az első információk szerint Ronaldo újra maródi, állapotából ítélve ismét úgy tűnik, hogy nem tud pályára lépni az Arsenal elleni, február 20-i BL-összecsapáson.

Az azonban biztos, hogy a soron következő bajnoki megmérettetéseket, a Livorno és a Parma elleni mérkőzéseket nem tudja vállalni a brazil játékos.

Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását