2024. április 23. - Béla

Szerdán lesz eredmény a Fradi-pálya ügyében

A szombati határidőig három cég adta be anyagát a Ferencváros Üllői úti ingatlanának értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázaton - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV).
2008. február 10. vasárnap 15:52 - Hírextra

Az MNV közleményében emlékezetet arra, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács határozata alapján ezúttal zártkörű pályázatot írt ki, s a felhívást január 25-én közvetlenül eljuttatta a 13 meghívott ajánlattevőhöz.

A vasárnapi tájékoztatás szerint a megjelölt határidőre három pályázó - a Neuchatel Financial Ltd., az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. és a ECHO-Building Ingatlanhasznosító Kft. - adta be anyagát.

"A beérkezett pályázati anyagok között van a pályázati kiírásban meghatározott formai feltételeknek megfelelő pályázat. Az értékelő bizottság várja az FTC-től a pályázatok sportszakmai koncepciójának értékelését, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács szerdai ülésén eredményt hirdethessen" - áll a közleményben.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását