2024. május 14. - Bonifác

Szávay kissé csalódott

A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes 2 óra 5 perc alatt, három játszmában kikapott az első helyen rangsorolt orosz Anna Csakvetadzétól a 600 ezer dollár összdíjazású párizsi keménypályás női tenisztorna döntőjében.
2008. február 10. vasárnap 23:12 - Hírextra

"Egy kissé csalódott vagyok, noha a verseny előtt boldogan kiegyeztem volna azzal, ha tudom, hogy bejutok a fináléba" - mondta a mérkőzés után Szávay Ágnes, aki egy esztendővel ezelőtt még a 182. volt a világranglistán, de ezzel az eredménnyel - pályafutása legjobbjaként - hétfőtől már 18. lesz a rangsorban. "Sajnos egész héten nem voltam csúcsformában, a fináléban pedig túl sokat hibáztam, ezzel együtt próbáltam a lehető legtöbbet kihozni magamból."

A magyar teniszező még vasárnap elutazik következő versenye színhelyére, Antwerpenbe. Szávayt a hatodik helyen emelték ki az ugyancsak 600 ezer összdíjazású tornán, első ellenfele pedig Eleni Daniilidu lesz. A görög játékos Párizsban a nyolcaddöntőben vírusos megbetegedése miatt adta fel a meccset a francia Amélie Mauresmo ellen.

Eredmény, döntő:

Csakvetadze (orosz, 1.)-SZÁVAY (7.) 6:3, 2:6, 6:2

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását