2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Békés válásban bízik McCartney felesége

Tízmillió fonttal is beérné a békés válás fejében Heather Mills-McCartney, Sir Paul McCartney felesége. A hétfőn kezdődő válóper ugyancsak komoly tétje a házaspár négyéves kislányának, Beatrice-nak az elhelyezése.
2008. február 9. szombat 15:52 - Hírextra

Az idén 65 éves ex-Beatle és nála éppen negyedszázaddal ifjabb neje két éve vívja durva és személyeskedő epizódoktól sem mentes, jórészt nyilvános válási csatáját, de a döntő - ötnaposra tervezett - hivatalos válóper hétfőn kezdődik a londoni felsőbíróságon.

Korábbi találgatások szerint Heather 50 millió fontot (18 milliárd forintot) akart volna lecsípni férje 825 millió fontra (csaknem 300 milliárd forintra) becsült vagyonából, emellett ingatlanokra is igény formált.

A szombati Daily Mirror azonban bennfentes forrásait idézve azt írta: Heather pánikba esett attól a gondolattól, hogy tanúvallomást kell tennie a felsőbíróságon. Ezért "érzelmektől fűtött" telefonhívásban tudatta Sir Paullal: ha peren kívül kap 10 millió fontot, "soha nem ismétli meg" azokat a korábbi állításait, hogy férje fizikailag bántalmazta őt.

Erről szóló kijelentései az elmúlt hónapokban széles nyilvánosságot kaptak a brit bulvársajtóban. Heather bírósági válókeresetében is állítólag az szerepel, hogy McCartney durván bánt vele, részegen verte, sőt egy esetben egy törött palackkal meg is sebesítette őt.

A kiszivárogtatásokkal ugyanakkor a McCartney-tábor sem maradt adós. A sajtó "valahogy" kiderítette például, hogy Heather ifjabb éveiben luxusprostituáltként gondoskodott a nemzetközi felső néhány száz számos tagjának kellemes londoni időtöltéséről, és sikerült valahonnan előkaparni egy fotókkal gazdagon illusztrált "szextankönyvet" is, amelyben Heather Mills alakította a "tanárnőt".

Sir Paul környezetéből azt mondták a Mirrornak, hogy a Beatles egykori basszusgitárosa most már ragaszkodik a bírósági úthoz, ha másért nem, azért, hogy a törvény előtt tisztázza magát az őt ért vádak alól.

A hétfőn kezdődő válóper ugyancsak komoly tétje a házaspár négyéves kislányának, Beatrice-nak az elhelyezése.

A Mirror szombati értesülése szerint Heather - annak fejében, hogy ő nevelhesse a gyermeket - vállalná, hogy Beatrice nagykorúvá válásáig nem hagyja el vele Nagy-Britanniát, viszont külön pénzalapot, valamint "teljes védelmet és biztonságot" kér a kislánynak.

Bármekkora összeggel távozik is Heather Mills-McCartney a 2002-ben kötött, négy évre rá zajos botrányok közepette összeomlott házasságból, egyöntetű londoni jogászi várakozások szerint ez lesz a brit jogtörténet eddigi legdrágább válása.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását