2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Új intézet alakult

Megalakult a Progresszív Politikai Elemző és Tanácsadó Intézet, mely a stratégiai és kommunikációs tanácsadáson és elemzésen túl részt kíván venni a magyar politikai élet nyilvános értékelésében is.A Progresszív Intézet tudatosan választotta magának ezt a
2008. február 8. péntek 07:49 - Hírextra

2008. február 4-én, Budapesten megalakult a Progresszív Poltikai Elemző és Tanácsadó Intézet. A műhely, amely a Demos Magyarország Kft. 100%-os tulajdonában áll, korlátolt felelősségű társasági formában kezdi meg tevékenységét. A társaság politikai stratégiai és kommunikációs tanácsadást, illetve politikai elemzést és prognózis-készítést vállal, ezen túl pedig részt kíván venni a magyar politikai élet nyilvános értékelésében is.

A Progresszív Intézet vezetője és munkatársai elkötelezettek a haladás és a jövő iránt, ezért a globalizáció kihívásaira nyitott, a változásokkal és változtatásokkal járó konfliktusokat vállalni kész politikát vallják magukénak, függetlenül attól, hogy azt aktuálisan mely parlamenti vagy parlamenten kívüli párt tűzi zászlajára.

Az Intézet nyíltan vállalja ezt az értékrendet, nem tetszeleg az objektív szakértő képében, egyszerűen azért, mert nem hisz e szerep létezésében. Mindenki valamely értékrend perspektívájából szemléli és értékeli a világot, ezért értékmentes ítélet nincs, legfeljebb az értékelő nem ismeri vagy nem fedi fel saját nézőpontját.

A Progresszív Intézet eltökélt, hogy változtasson a közbeszéd jelenlegi megcsontosodott szerkezetén, hogy friss érv- és szókészlettel lépjen a nyilvánosság elé, kitörve a kétpólusú retorika fogságából.

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását