2024. május 5. - Györgyi

Kordonmentes Kossuth teret követel a Fidesz

A Fidesz azt követeli, hogy ne zárják le kordonnal a Kossuth teret - jelentette ki Balsai István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője, aki pénteken a Parlament épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy az ismételt kordonállí
2008. február 8. péntek 13:05 - Hírextra
Mint elhangzott, a Fidesz felszólítja azokat, akik az akciót eltervezték, hogy álljanak el ettől szándéktól, "ne építsenek újabb akadályokat a választók és a parlamenti képviselők közé" és "ne lehetetlenítsék el március végéig az ország legfontosabb közterén a bejelentett, jogszerű demonstrációkat".

Balsai István azt mondta, ha kell, a Köztársasági Őrezred parancsnokát, ha kell, a miniszterelnököt szólítják fel, mert a szálak "nyilván" Gyurcsány Ferenchez vezetnek, "ő szokott operatív módon beavatkozni a rendőrség munkájába". A fideszes képviselő arra a kérdésre, hogy terveznek-e a tavalyihoz hasonló kordonbontó akciót, azt válaszolva: bíznak abban, hogy a Kossuth tér ismételt lezárása nem valósul meg. "Kordonbontási terveink nincsenek" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. február 8. 13:22
A köz és jog őreinek legjobbjai nyomoznak immár egy éve a tettes vagy tettesek után.
A szakértői gárda már kordonnal álmodik. Az ügyészség, bíróság minden ügyet évekre félretéve csak a kordonbontók kiléte után nyomozzon. Nehezíti a munkájukat, hogy a vélt fellelhetőségi helyeken nem találhatók, állandó mozgásban vannak.
A trükkös bontást most például, aláírások gyűjtésével álcázzák.
Jelenleg a hatóságok egy nemzetközi kordonbontó versenyt szerveznek, ahol remélhetőleg a kordonmánok is megjelennek.
Különös ismertető jelük, a mentelmi joguk, lemondásáról szóló hangfelvétel lobogtatása.
Ozmium
2008. február 8. 13:17
Ha a törvényesség őreinek sísére hada, úri huncutságnak tekinti a törvényhozók, előre eltervezet, csoportosan elkövetett kordonbontását, akkor minden jogkövetkezmény nélkül nevezhetem Őket, -a köz által kitartottakat- laza erkölcsű, túldimenzionált, megélhetési bürokratáknak.
Ha az enyhítő körülmény, hogy valakik, Orbános állapotban cselekedtek, akkor a jog és gyakorlói egy fabatkát sem érnek. Lehetséges, hogy a jog, az alkotok és alkalmazok érdekvédelmét, és nem a társadalom organizációját szolgálják Magyarországon?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását