2024. április 25. - Márk

Amy Winehouse nem kapott vízumot

Amy Winehouse nem kapta meg az amerikai vízumot, ezért nem léphet fel a Grammy-díjak átadó gáláján vasárnap Los Angelesben. Az énekesnő menedzsercége nem közölte, hogy a londoni amerikai nagykövetség miért nem adta meg neki a vízumot, és sem a követség, s
2008. február 8. péntek 14:26 - Hírextra

Tavaly az angol énekesnőt marihuána birtoklásáért megbüntették Norvégiában, s a múlt hónapban rehabilitációs központba vonult. Tavaly év végén számos koncertjét lemondta, mert állítólag drogfüggőse miatt kezelni kellett.

Winehouse-t hat Grammy-díjra jelölték, és szakértők szerint karrierje egyik csúcspontja lehetett volna, ha fellép a gálán. Távolléte miatt azt tervezik, hogy műholdas közvetítéssel sugározzák produkcióját az ünnepségen.

Idén Tina Turner és Beyonce ad elő egy duettet, valamint többek közt Andrea Bocelli, Josh Groban, Fergie, és Alicia Keys lép fel.

A díjakat olyan hírességek adják majd át, mint Stevie Wonder, Prince, Tony Bennett, Nelly Furtano, Ringo Star és Tom Hanks.

Winehouse 2003-ban jelentette meg első lemezét Frank címmel, de igazán híressé legutóbbi albuma tette őt, a 2006-ban kiadott Back to Black, ennek slágerei (így például a Tears Dry On Their Own vagy a Rehab) hetekig vezették a toplistákat, s a lemez eddig több mint másfél millió példányban kelt el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását