2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Britney kijött a kórházból

Elhagyta a kórházat Britney Spears - írta internetes honlapján a Los Angeles Times. Az amerikai énekesnő pszichiátriai megfigyelésen tartózkodott egy Los Angeles-i kórházban. A popsztár diszkréten távozott a Los Angeles-i UCLA kórházból.
2008. február 7. csütörtök 10:32 - Hírextra
A 26 éves Grammy-díjas énekesnő Mercedesét a paparazzik egészen a Beverly Hills szállodáig követték, amíg a rendőrség meg nem érkezett, fel nem oszlatta a tömeget, és be nem kísérte a popdívát az épületbe.

Egyelőre nem tudni, miért engedték ki a kórházból az énekesnőt, akinek hétfői kezdettel két héttel meghosszabbították a pszichiátriai gyógykezelését. A kórház szóvivője a páciens személyiségi jogaira hivatkozva nem kívánt nyilatkozni.

A fiatal nőt pszichiáterének utasítására hat napja szállították kórházba. Az intézmény munkatársai akkor egyáltalán nem nyilatkoztak, de közeli rokonok és barátok beszámolói arra utaltak, hogy válása és kisfiai gyermekelhelyezési perének kezdete óta a popdíván a bipoláris zavar (mániás depresszió) tünetei jelentkeztek.

Reva Goetz bíró egy orvost nevezett ki annak véleményezésére, hogy a múlt héten kórházba szállított Britney Spears képes-e felelősségteljes döntéseket hozni. A szakvéleményt a február 14-én tartandó újabb meghallgatáson ismertetik, addig továbbra is a popsztár apja, James Spears marad 26 éves lánya gyámja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását