2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő siker! Magyar tánccsoport a világhírnév küszöbén!

Mi mindenre jó a Youtube… A 4 For Dance végre berobbanhat Európába – egy a netre feltöltött videó segítségével fedezte fel őket egy brit producer. Irány a világhírnév?
2009. április 10. péntek 17:59 - HírExtra
Dübörög a 4 For Dance táncegyüttes szekere! A nem is oly rég alakult csapat tagjai eddig sem szűkölködtek a felkérésekben, de a napokban olyan lehetőséget kaptak, amivel Európa-szerte ismertté válhatnak. Mindehhez pedig csak annyi kellett, hogy feltöltötték a legnagyobb videós portálra több klipjüket. Az angol tévéóriás, a BBC egyik producere, Andrew Cartmell pedig megnézte ezeket, s teljesen beleszeretett a produkciókba!

– Körülbelül két hete tárgyalunk a BBC-vel, már ezen a hétvégén szerették volna, ha elutaznak Angliába, de olyan fellépések voltak lekötve, amit nem lehetett visszamondani – meséltek a fiúk a nem mindennapi lehetőségről.

A srácok a következő hétvégét töltik Nagy-Britanniában, főműsoridőben fognak fellépni, előadják a westernes számukat (a fenti videó), majd 45 perc alatt kell négy angolt betanítaniuk a koreográfiára – nyilatkozta Posztobányi Andor, a 4 For Dance menedzsere az RTL Klubnak.

Bárány Kristóf, Enyedi Péter, Gál Sándor és Illés Dániel tehát karnyújtásnyira került a világsikertől. Szinte már nem is kérdéses, hogy betáncolják-e magukat a világhírességek közé…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását