2024. április 19. - Emma

Uniszex szerelem képregényben

23 képregényrajzoló munkáiból nyílik kiállítás Ottó, Dodie és az Uniszex szerelem címmel pénteken az Eduárd Képregénybolt és Galériában.
2008. február 6. szerda 16:37 - Hírextra

A tárlaton a tavaly ősszel a Várfok Galéria pályázatára érkezett munkák láthatók, olyan képregények, amelyek Filó Vera Dodie, Karafiáth Orsolya Uniszex szerelem és Nényei Borbála Ottó című novellái alapján készültek - mondta el az MTI-nek Bayer Antal, a Magyar Képregénykiadók Szövetségének elnöke.

Pinkhell-estek címmel képregényszerzőket bemutató sorozatot indít a Magyar Képregény Akadémia alkotócsoport február 21-én ugyancsak az Eduárd Képregényboltban. Havonta egyszer két-két szerző mutatkozik be kötetlen beszélgetés keretében. Első alkalommal Tikos Péter rajzoló és Szabó Jenő lesz a klub vendége.

A japán külügyminisztérium manga ályázatára február 29-ig várja a pályaműveket. A díjazottakat 10 napos japán útra hívják meg. Információk a www.japanmania.hu honlapon olvashatók.

Kultmegálló 2008 című nemzetközi köztéri képregénykiállításra a pécsi Művészetek és Irodalom Háza március 15-ig fogadja a pályamunkákat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását