2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem lesz Rijkaard-Mourinho csere

A spanyol futballbajnokság élvonalában jelenleg második Barcelona elnöke leszögezte, hogy kitartanak a jelenlegi vezetőedző, Frank Rijkaard mellett, és nem tervezik, hogy a holland szakember helyére Jose Mourinhót ültessék.
2008. február 6. szerda 18:29 - Hírextra

"Mi teljesen megbízunk Frankban, és hisszük, hogy ő az ideális edző a Barca számára - jelentette ki Joan Laporta szerdán, a spanyol tévének nyilatkozva. - Addig lesz nálunk, ameddig ő akarja."
Az elnök az után állt ki ismét Rijkaard mellett, hogy újfent felmerült a Chelsea-től elküldött, Londonból hazatért, s jelenleg munkanélküli portugál tréner neve.

"Mourinho igazi profi, és tudjuk, mindenki azt akarja, hogy a Barcelonához jöjjön - udvariaskodott Laporta -, ám egyidejűleg nem lehet két edzőnk."

Rijkaard irányításával a közös munka első három évében a katalán élcsapat két bajnoki elsőséget szerzett, egy alkalommal a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodott, az utóbbi két idényben azonban elmaradtak a hasonló sikerek. Tavaly elveszítette a bajnoki címét, s a helyébe lépő Real Madriddal szemben a mostani szezonban is hátrányba került: pillanatnyilag hat pont lemaradással követi a fővárosi együttest a tabellán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását