2024. április 29. - Péter

Ingyenes jogi tanácsadás

Elindította ingyenes jogi tanácsadó szolgálatát az Európai Bizottság magyarországi képviselete; a szolgálat célja, hogy tájékoztatást nyújtson a hozzá forduló állampolgároknak minden olyan ügyben, mely az EU közösségi jogára, illetve annak alkalmazására v
2008. február 6. szerda 12:08 - Hírextra

A közlemény szerint az Eurojus tanácsadó szóban (telefonon, illetve személyes konzultáció során) vagy írásban válaszol az EU-val kapcsolatos jogi ügyekre. A kérdéseket magyar és angol nyelven lehet eljuttatni a szolgálatnak.

Az Eurojus szolgálat csapatának tagjai ügyvédek, az európai jog elméleti és gyakorlati szakemberei. A beérkező kérdésekre 15 munkanapon belül minden esetben választ adnak. A csapat tagjai csak tanácsadással foglakoznak, és nem képviselik a hozzá fordulókat bírósági, illetve egyéb jogi ügyekben.

A tanácsadóhoz csak magánszemélyek fordulhatnak, vállalatok és egyéb szervezetek nem jogosultak igénybe venni a szolgáltatást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását