2024. április 20. - Tivadar

Kiss Ernő magyarázkodik

Lapinformációk szerint a dandártábornokot beidézte az ügyészség, de ő betegségre hivatkozva kimentette magát. A Népszabadság értesülése szerint hétfőre gyanúsítottként idézték be a Budapesti Nyomozó Ügyészségre Kiss Ernő dandártábornokot, a BRFK XIII. ker
2008. február 5. kedd 10:44 - Hírextra
Kiss Ernő szolgálati Hondája a november 22-re virradó éjjel összetört három parkoló autót a XIII. kerületi Petneházy utcában. Amikor másnap a BRFK vezetőjének utasítására tanúként kihallgatták, a tábornok azt mondta: ő előző este fél kilenc és háromnegyed kilenc között leparkolt az autóval II. kerületi lakása közelében, majd egy ismerőse autójával tovább utazott a XIII. kerületbe, majd az éjszakát lakásában töltötte. Reggel megkérte ismerősét, hogy vigye vissza az autójához. Ekkor, november 22-én reggel észlelte, hogy az autóját ellopták, s ezt jelentette. Nem találta a kocsikulcsot sem, amelyet emlékezete szerint a táskájába tett. A rendőrök Kiss tábornok autóját lezárva találták meg. Egy szemtanú az őt faggató tévéstáboknak azt állította, hogy egy fehér inget viselő pocakos férfi szállt ki a kocsiból. A személyleírás ráillik Kiss Ernőre is.

A lap közli emlékeztetőül azt is, hogy Kiss tábornokot az Orbán-kormány hivatalba lépésekor az ORFK bűnügyi főigazgatójává nevezték ki. Egy alkalommal azonban - állítása szerint menedzsergyógyszerek hatása alatt - a Teve utcai rendőrpalota parkolójában, az autója mellett könnyített magán, ezért menesztették. Akkor nevezték ki az angyalföldi kapitányság élére.
Forrás: hirado.hu-Népszabadság
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását