2024. május 4. - Mónika, Flórián

Szepesi és Cseh is nyert

Szepesi Nikolett és Cseh László is győzött a pekingi olimpia uszodájának avatóviadalán: előbbi 200 m háton, utóbbi 200 m vegyesen bizonyult a leggyorsabbnak a Vizes Kocka (Water Cube) tesztversenyének ottani idő szerint hétfő reggeli döntős programjában.
2008. február 4. hétfő 10:53 - Hírextra

A torna honlapja szerint Szepesi 2:13.33 perc alatt teljesítette a távot, s nyert biztosan a kínai Csen Jan-jan (Chen Yanyan, 2:13.85 p) és a német Antje Buschschulte (2:15.30) előtt.

A szintén a Kőbánya SC-ben úszó Cseh az augusztusi pekingi olimpia úszómenetrendjéhez alkalmazkodó műsor rövidebbik vegyesszámának fináléjában könnyedén győzött 2:00.13 perces idővel, több mint 2 másodpercet verve a másodikként beérkező japán Szano Hidemaszára (2:02.36 p).

„Az időszaknak megfelelő időket úsztak, jó állapotban vannak” – értékelte itthonról teljesítményüket Kiss László, a válogatott szövetségi kapitánya.

Mindketten szerepelnek még a viadal zárónapján is: Szepesi 100 m háton, Cseh pedig 400 m vegyesen teszteli magát és a vadonatúj létesítmény.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását