2024. április 17. - Rudolf

Szenzációs drogfogás

Százmillió forint piaci értékű kábítószerre csaptak le a hétvégén a miskolci kommandósok, összesen négy helyszínen - értesült a HavariaPress. Az ügyben összesen három feltételezett terjesztőt vettek őrizetbe, s a hatóság kezdeményezte mindhármuk előzetes
2008. február 4. hétfő 12:28 - Hírextra

Mint kiderült, a droghálózat feltételezett irányítója egy budapesti panellakásban lakott, a miskolci nyomozók ott fogták el a férfit. Az akció minden idők eddigi legnagyobb borsodi kábítószerfogását eredményezte, a részletekről még az újságírókat is kommandósok gyűrűjében tájékoztatták a megyei főkapitányságon.

A miskolci drognyomozók a helyi kábítószer-fogyasztók figyelése útján, szisztematikus munkával jutottak el a napokban egy ugyancsak helybéli dílerig. A további nyomozás kiderítette, hogy a fiatal férfinak egy füzesabonyi társa is volt, s mindketten egy fővárosi férfitól kapták a drogot, további elosztás céljából.

A rendőrség péntek estére szervezett rajtaütést a három ember elfogására: a miskolci díler autóját az M3-as autópályán intették le, amint éppen az aktuális drogmennyiséget fuvarozta haza Budapestről. Ezzel egy időben csaptak le a fővárosi elosztóra - annak VIII. emeleti panellakásában -, valamint a füzesabonyi dílerre és egy miskolci fogyasztói csoportra is.

A miskolci díler autójában csak kisebb mennyiségű kábítószert találtak a nyomozók, a budapesti lakásban viszont igazi drograktárat lepleztek le. A több helyen megtartott házkutatások eredményeként összesen 2.9 kg speedet, 1.9 kg marihuánát és 20 gramm kokaint foglaltak le. A három feltételezett terjesztő előzetes letartóztatásáról ma várható döntés. Amennyiben a bíróság megállapítja a trió bűnösségét, tettükért akár életfogytiglani szabadságvesztést is kaphatnak.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását