2024. április 27. - Zita

Hárman megsérültek a karambolban

Egy ember életveszélyesen, két másik súlyosan sérült meg, amikor frontálisan ütközött egymásnak két személyautó a 61-es főúton - értesült a HavariaPress. A súlyos baleset vasárnap délután történt Fejér és Tolna megye határán, Előszállás és Dunaföldvár köz
2008. február 4. hétfő 12:24 - Hírextra

Egy személyautó egy jobbkanyar előtt kezdett előzésbe, és már nem tudta befejezni a manővert, ezért frontálisan összeütközött egy szemből érkező másik autóval.

A frontális ütközés után mindkét jármű az árokba csapódott, a sérültekhez összesen négy mentőkocsi sietett a helyszínre, Dunaföldvárról és Dunaújvárosból.

Három súlyos sérültet a Dunaújvárosi Szent Panteleon Kórházba szállítottak, a könnyebb sérülést szenvedőket pedig a helyszínen látták el.

Szombaton a 63-as főút Fejér megyei szakaszán is hasonlóan súlyos baleset történt: akkor három személygépkocsi ütközött egymásnak Sárkeresztúr belterületén; hárman súlyosan sérültek, mindhármukat a székesfehérvári Szent György Kórház baleseti sebészetére szállították.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását