2024. április 29. - Péter

Két tizenhét éves kirabolt egy gyereket

Két tizenhét éves fiatal ellen indított nyomozást a szegedi rendőkapitányság, mert a megalapozott gyanú szerint kiraboltak egy tizenöt éves fiút, elvették tőle a mobilteklefonját - tájékoztatta az MTI-t a kapitányság szóvivője hétfőn.
2008. február 4. hétfő 11:39 - Hírextra

Szenti Szabolcs elmondta: a gyanú szerint még szombaton este az egyik fiatal bántalmazta az említett fiút, majd közölte vele, ha átadja mobiltelefonját, futni hagyja.

Ekkor lépett oda a másik fiatal, aki nagy testű kutyájával már azzal fenyegetőzött, ha a fiú nem adja át a telefont, ráuszítja a kutyát. A sértett ekkor már eleget tett a felszólításnak.

Az áldozat az eset után azonnal feljelentést tett a rendőrségen és a nyomozók rövid időn belül megtalálták a feltételezett elkövetőket, illetve az elvett telefont is. A fiatalok kihallgatásuk után nem ismerték el a bűncselekmény elkövetését.

Egyikükkel szemben egyébként vagyon elleni bűncselekmény miatt jelenleg is büntetőeljárás van folyamatban, ezért őt őrizetbe vették a rendőrök és a Szegedi Városi Ügyészségnél kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását