2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Civil licit

Esélyegyenlőség megteremtését elősegítő szolgáltatásaikat és termékeiket bocsáthatják árverésre magyarországi civil szervezetek egy hónap múlva a Civil licit elnevezéssel megrendezendő aukción - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.
2008. február 4. hétfő 14:49 - Hírextra

Az április 6-án Budapesten megrendezendő liciten kalapács alá kerülhetnek például a nemek közötti különbségek csökkentésére szolgáló termékek, a fogyatékos emberek munkához jutását elősegítő képzések, a diszkriminációval sújtott társadalmi csoportok segítését és egyéb esélyegyenlőséget szolgáló tervek - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A közlés szerint a civilek pályaműveire magyarországi vállalatok vezetői licitálhatnak majd. A cél, hogy a civil szervezetek és cégek együttműködésében megvalósuljanak esélyegyenlőséget előmozdító programok.

A Civil liciten való részvétel jogát a civil szervezetek pályázaton nyerhetik el. A pályázat kiírója, az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht., amely az akcióval szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az esélyegyenlőség megteremtése nem pusztán az állam és a civil szervezetek ügye, hanem össztársadalmi kérdés, mindannyiunknak tenni kell ennek előmozdításáért, az elfogadó és befogadó szemlélet kialakításáért - írták.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását