2024. május 2. - Zsigmond

Késelt a halászi férfi

Emberölés megalapozott gyanúja miatt szombaton őrizetbe vett a rendőrség egy 48 éves halászi férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy halálos szúrást mért 31 éves áldozatára - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
2008. február 3. vasárnap 07:07 - Hírextra
Kocsis Tünde alezredes elmondta: a gyanúsított egy 19,5 centiméter pengehosszúságú késsel hátba szúrta a sértettet, aki szombat hajnalban elvérzett.

A szerencsétlenül járt férfi a gyanúsítottal és egy harmadik férfival egy fedél alatt lakott, igen rossz körülmények között. Alkalmi munkából éltek és italozó életmódot folytattak.

A nyomozás kiderítette: a gyanúsított és az áldozat egyaránt ittas állapotban volt péntek éjszaka, összeszólalkoztak, egyikük egy műanyag széket kapott fel, a másik a kést ragadta meg. A gyanúsított tagadja, hogy szúrt, állítása szerint a sértett belefordult a késbe.

A boncolás megállapította, hogy egy nagy erejű szúrás érte az áldozatot, amely átszúrta a tüdejét.

A 31 éves férfi kitántorgott az utcára és 50 méter megtétele után összeesett. A mentők újraélesztették, de a kórházba szállítás közben meghalt.

A rendőrség vizsgálja az ügy körülményeit, és előterjesztést tesz a gyanúsított letartóztatására - mondta a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását