2024. május 2. - Zsigmond

AIDS-t terjesztett, lecsukták

Tizennégy év börtönre ítélt egy stockholmi bíróság pénteken egy 32 éves HIV-pozitiv brit férfit, aki a vád szerint legalább 16 fiatal lánnyal létesített szexuális kapcsolatot anélkül, hogy óvszert használt volna. A lányok közül kettőt megfertőzött a gyógy
2008. február 2. szombat 14:10 - Hírextra
A svéd államügyész szerint Christer Merrill Aggett tudta, hogy vírushordozó. Ezt maga a férfi is elismerte a tárgyaláson. A másik súlyos vádponttal kapcsolatban -amely szerint 6 kiskorú is volt a partnerei között-, viszont azt állította, hogy nem tudta, hogy ezek a lányok 12 és 14 év közöttiek voltak.

Aggett régóta él Svédországban. A rendőrség szerint 2003 és 2006 között 100-nál is több fiatal lánnyal ismerkedett meg a világhálón. Azt azonban nem tudják a hatóságok, hogy pontosan hány emberrel került szexuális kapcsolatba.

A brit férfit egyébként nemcsak börtönbüntetésre ítélték. Csaknem 3 millió svéd koronát kell összesen fizetnie bizonyítottan lányáldozatainak. A pénz javarészét a két megfertőzött lány kapja.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását