2024. május 2. - Zsigmond

A Spice Girls rövidít

Lerövidítették a Spice Girls világturnéját. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb brit együttese utoljára február 26-án Torontóban lép fel, így elmarad az ausztráliai, a kínai, a dél-afrikai és az argentin koncert.
2008. február 2. szombat 09:43 - Hírextra
A fűszerlányok pénteken jelentették be, hogy "személyes és családi okok" miatt február végén ismét szétválnak útjaik, "visszatérnek a normális családi élethez, és megvizsgálják lehetőségeiket".

Victoria Beckham (Posh spice), David Beckham angol focista felesége, Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie Brown (Mel B, Scary Spice), Melanie Chisholm (Mel C, Sporty Spice) és Emma Bunton (Baby Spice) tavaly december 3-án a kanadai Vancouverben tartotta a világturné első koncertjét, majd Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban, Spanyolországban és Németországban lépett fel a lánycsapat. A fogadtatás vegyes volt, helyenként - így Londonban - sikert arattak, helyenként viszont - például New Yorkban - csalódást keltő érdeklődés mellett hatalmasat buktak a fűszerlányok.

Sajtóértesülések szerint azért törölték - a januárra tervezett, de korábban már meghatározatlan időre elhalasztott - sydneyi, pekingi, fokvárosi és Buenos Aires-i fellépést, mert az érdeklődés meglehetősen gyér volt, a közönség egyáltalán nem kapkodott a jegyek után.

A Spice Girls az első lánycsapat, azaz kereskedelmi szempontok alapján összeválogatott női popegyüttes. 1993-ban indították a producerek, 55 millió lemezt adtak el világszerte, és 1998-ban váltak szét, amikor Geri Haliwell elhagyta a csapatot. A legendás együttes azóta nem lépett fel együtt, ez volt az első "visszatérésük".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását