2024. május 2. - Zsigmond

Halálos lövöldözés a Polus üzletközpontban

Halálos áldozatot is követelő lövöldözés helyszíne volt ma délután Pozsonyban az egyik bevásárlóközpont - értesült a HavariaPress. A Polus üzletközpontban lezajlott lövöldözésnek egy halálos áldozat és egy sebesült volt a mérlege, ezt a pozsonyi rendőrség
2008. február 1. péntek 20:00 - Hírextra

A halálos áldozatról úgy tudni, hogy orosz állampolgár, a sebesültek és a támadók számáról viszont még ellentmondásosak az információk. A rendőrség a feltételezett tettesek egyikét már elfogta, emellett egy piros Land Rovert is keresnek a végzetes támadás miatt. Az érintett bevásárlóközpontot lezárták.

Több egymástól független szlovák hírforrás is arról számolt be, hogy a Polus üzletház egyik földszinti vendéglőjében halálos kimenetelű lövöldözés történt. Az egyik elárusítónő elmondása szerint három lövés volt hallható, ezután mindenki igyekezett kimenekülni az részlegből.

Más szemtanúk arról számoltak be, hogy öt sötét bőrű férfit láttak kirohanni, akik egy sebesültet magukkal vittek. Az eddigi információk szerint nemcsak az áldozat, de a sérültek és a fegyveres támadók is oroszok voltak, a menekülők közül a rendőrség egyet már elfogott. A bűncselekmény elkövetői állítólag egy piros Land Roverben menekültek el, ezért a bűnüldöző szervek egy ilyen gépkocsit köröznek. A rendőrség helikoptereket is bevetett a támadók felkutatására.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását