2024. május 17. - Paszkál

Így kormányoztok ti - a Fidesz plakátpályázata

"Így kormányoztok ti..." címmel plakátpályázatot indít a Fidesz, az ellenzéki párt a "Gyurcsány-kormány diadalmenetéről" vár vicces képeket.
2008. február 1. péntek 20:02 - Hírextra

A Fidesz internetes oldalán megjelent felhívás szerint olyan vicces plakátokat, képeket, rajzokat, montázsokat, karikatúrákat várnak, amelyek "görbe tükröt tartanak a kormány elé, bemutatva a magyar mindennapok abszurditását".

"Postai kerékpár 180 ezerért, négyes metró négyszeres áron, lankás vidékre völgyhíd, ötszörösen beszedett vizitdíj" - említ néhány példát a honlap szerkesztősége a lehetséges témák közül.

A beküldött képek első válogatása már február 16-tól megjelenik a honlapon, ezekre szavazni is lehet majd, a díjakat pedig március 4-én adják át.

Tavaly a Fidelitas hirdetett "Mit kaptál Gyurcsánytól?" címmel plakátpályázatot. Később a Fidesz ifjúsági társszervezete elhatárolódott az egyik beküldött és a honlapjára felkerült képtől, miután több sajtóorgánum is kifogásolta "Kohnvergencia program" -feliratú montázst.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását