2024. május 21. - Konstantin

Fidesz-közlemény a vállalkozásfejlesztésről

Elfogadhatatlan, hogy a kormány a hazai vállalkozásfejlesztést kizárólag, a még senki által nem látott uniós forrásokból kívánja megoldani. Tudomásul kellene vennie a kormánynak, hogy az uniós források, a hitelek nem helyettesíthetnek egy átfogó gazdaságf
2008. február 1. péntek 13:57 - Hírextra
A hazai kereslet romokban, a megszorítások az egekben, hitelt pedig csak olyan vállalkozó vesz fel, aki bízik a jövőben. Ma ez hiányzik leginkább a vállalkozóknál; nem bíznak a kormány gazdaságpolitikájában. Becsapták, az APEH-hal fenyegetik őket, és nem látják az alagút végét.
Tarthat a kormány hetente sajtótájékoztatókat, költhet milliárdokat propagandára azt hazudva, hogy jól állnak a hazai vállalkozások, mert mindenki tudja, hogy ez nem igaz.

Csak egy átfogó adócsökkentésen alapuló, a hazai kis- és középvállalkozások helyzetét javító gazdaságpolitika képes kimozdítani a holtpontról a hazai vállalkozásokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását