2024. február 27. - Ákos, Bátor

Kisérettel vitték kórházba Britneyt

Britney Spearst rendőri kísérettel kórházba szállították csütörtök hajnalban. A 26 éves popdívát Los Angeles-i otthonából mentőautóval szállították kórházba a hajnalban még üres utcákon át egy tucat motoros rendőr, két rendőrautó és két helikopter kíséret
2008. január 31. csütörtök 19:31 - Hírextra
A Los Angeles Times napilap szerint Britney pszichiátere telefonált, hogy az énekesnőt be kellene szállítani az UCLA Egészségügyi Központba. A kórház szóvivője személyiségi jogokra hivatkozva nem volt hajlandó megerősíteni a hírt.

Lynne Spears, Britney édesanyja kora reggel elhagyva a kórház pszichiátriai részlegét, egy rövid igennel válaszolt az ott összegyűlt újságírók és fotósok kérdésére, miszerint jól van-e Britney.
A popdíva élete az elmúlt egy évben drámai fordulatokat vett, elvált férjétől, Kevin Federline-tól, elvesztette két gyermeke felügyeleti, majd láthatási jogát.

A heti háromszori láthatás jogát azért vonta meg tőle a bíróság 2008. január 4-én, mert Spears nem volt hajlandó visszaadni a két pici fiút (Sean Preston 2, Jayden James 1 éves) a felügyeleti joggal rendelkező exférjének, és állítólag hisztérikus rohamában bezárkózott a fürdőszobába. Az eset azzal zárult, hogy hordágyon szállították el a popdívát, és két napig kórházban kezelték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását