2024. április 16. - Csongor

Beckham mégse lesz százas

Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a várakozásoknak megfelelően kihagyta első, 30 fős keretéből David Beckhamet, így a középpályásnak várnia kell 100. fellépésére a nemzeti együttesben.
2008. január 31. csütörtök 19:40 - Hírextra
Az olasz szakember jövő szerdán, a Svájc elleni barátságos mérkőzésen debütál a háromoroszlánosok élén.

Capello korábban többször kinyilvánította, hogy most azért nem kívánja beválogatni a Los Angeles Galaxyben játszó Beckhamet, mert az amerikai bajnokság jelenleg szünetel, azaz november vége óta nem játszott tétmérkőzést, így nincs megfelelő fizikai állapotban. A tréner ugyanakkor nem zárta be végleg a kaput a játékos előtt, ugyanis hangsúlyozta: ha megfelelő formába lendül, akkor mindenképpen számít rá a 2010-es vb-selejtezők alkalmával. Az edző és a futballista jól ismeri egymást, hiszen már dolgoztak együtt a Real Madridnál, de ott is volt egy időszak, amikor Capello mellőzte Beckhamet, ugyanis a klasszis már idény közben aláírt jelenlegi csapatához.

Az amerikai bajnokság szünetében a szigetországi sztár az Arsenallal edz, hogy formában tartsa magát. Ő lehet az ötödik angol futballista, aki eléri a 100. válogatottságot: Peter Shilton 125-ször, Bobby Moore 108-szor, Bobby Charlton 106-szor, Billy Wright pedig 105-ször ölthette magára a címeres mezt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását