2024. április 29. - Péter

Savval öntötték le a polgármester autóját

Savval öntötte le egy ismeretlen tettes Nagykanizsa polgármesterének autóját a Városháza előtt.Marton István szerdán tájékoztatta az MTI-t a becslése szerint kedden este nyolc óra körül elkövetett atrocitásról.
2008. január 30. szerda 14:56 - Hírextra

Mint mondta: amikor fél kilenckor a város központjában álló hivatal előtt parkoló kocsijához ért, még habzott a maró anyag a karosszérián. Kilencéves személyautójának a tetejét, motorháztetejét, hűtőjét és oldalajtóit is elérte a sav, amit egy közeli benzinkútnál próbált azonnal lemosni - tette hozzá.
A polgármester a kárt 300-400 ezer forint körülinek számolja, s már feljelentést is tett az ismeretlen elkövető ellen.

A polgári oldal támogatásával megválasztott nagykanizsai polgármester elmondása szerint nem most érte őt az első fenyegetés. Tavasszal oldalról szándékosan lyukasztották ki autójának jobb első kerekét, néhány hete pedig fenyegető telefonhívást kapott, melynek során a hívó felszólította, hogy tűnjön el a közéletből, "amíg rendben mennek a dolgok".

Marton István politikai leszámolásnak tartja a történteket, mert - mint hozzátette - korábban, még a kampány idején sem kapott fenyegetést.

Molnár József, a nagykanizsai rendőrkapitányság vezetője a távirati iroda megkeresésére közölte: rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. Miután az eset a város központjában történt, az ott lévő térfigyelő kamerák felvételeinek elemzésétől várnak eredményt - közölte.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását