2024. május 24. - Eszter, Eliza

Kapós az orosz vodka

A vietnamiak hamarosan hamisítatlan orosz vodkát ihatnak, hála egy épülő hazai szeszgyárnak. Az egyik orosz vodkagyártó 25 millió dolláros (csaknem 4,5 milliárd forint) beruházással új üzemet hoz létre a távol-keleti országban, évi 20 millió literes vodka
2008. január 30. szerda 08:40 - Hírextra
Keresletben aligha lesz hiány, mivel a vietnamiak, akik korábban leginkább sört és rizspálinkát fogyasztottak, az utóbbi néhány évtizedben olyannyira rákaptak a vodkára, hogy az orosz szeszipari termék nélkül ma már elképzelhetetlen bármilyen családi vagy hivatalos ünnepség.
A vietnamiak tudatában egybeforrt a vodka és az orosz fogalma. Így bármilyen vodkát fogyasztottak, azt automatikusan orosznak vélték, bárhonnan is származott az itóka.

E sanyarú időknek vége, a vietnamiak hamarosan autentikus orosz vodkát ihatnak. Az új vállalat a tervek szerint a hazai piac ellátása mellett más távol-keleti országokba is szállít hamarosan hamisítatlan orosz vodkát, made in Vietnam.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását