2024. április 26. - Ervin

Álmodtam egy új világot

Politikai elitünk (nota bene írástudóink) elvtelen, erkölcstelen, és lelkiismeretlen országlása miatt oly mértékű a létbizonytalanság érzetem, hogy jó ideje az űzött vad éberségével alszom. Rémálmok gyötörnek, amelyek emléke nem engedi elfeledni, hogy ebb
2008. január 30. szerda 14:30 - Gulyás Péter
Üzenem mindnyájatoknak, hogy azért van remény! (Már ami a rémálmokat illeti). No arra ne is gondoljatok, hogy írástudóink magukba szállnak és emberré válnak, megjavul, mint a Macskafogó című rajzfilm végén a gonosz macskák. Nem! Itt már csak a természet képes csodát tenni. Velem meg is történt a csoda a minap. A sok rémálom után egész éjszakámat egy új világban tölthettem, melyet ugyan álmodtam, de az álom gyógyító erejű volt.



Ebben az új világban nem voltak politikusok, csak szúnyogok és legyek! (Már ami a parazitákat illeti). Maga volt a paradicsom. Hiányoztak környezetemből azok az embertársaim, akik született adottságaikhoz képest érdemtelenül, sokkal jobb életre vágyva szívják környezetük vérét. A véremet.

Mi történt? Azt álmodtam, hogy egy új törvény megtiltotta a politizálást, a közterületeken, közintézményekben. Aprócska tévedésnek indult a dolog, de hogy, hogy nem törvény lett belőle, így csak szakemberek maradtak hazám irányításában, akiknek már nem volt módjuk ezen változtatni. És nem is akartak, hiszen Ők csak a munkájuknak éltek.



Így hihetetlen gyorsasággal állt helyre az egyensúly a sokszor megálmodott rend.

Álmodtam egy új világot. Az álom ugyan elmúlt, de a tanulsága maga a megvilágosodás.
Hiszen azóta sem vagyok képes felfogni, hogy hogyan élhetek egy olyan logikai nonszenszre épülő világban, ahol a közügyeink, és pénzének rendezgetését olyan embertársaimra bíztam, akik köztudottan elkötelezettek valamilyen idea iránt. Tehát soha életükben nem képesek olyan döntéseket hozni, amelyek mindannyiunk számára megnyugtatók lennének, hiszen az agyuk valamerre húz, és erre még büszkék is szerencsétlenek. Úgy érzem, nem lennék épelméjű, ha még egyszer bizalmat szavaznék egy politikusnak, hiszen közügyeink gardírozgatásához szakemberekre van szükség, nem ilyen agyilag fertőzött betegesen hazudozó parazitákra, no meg az őket bábuként mozgató gazemberekre.

Én hiszek az álmaimban. Hiszem, hogy ezt a világot jobbá tudom tenni, csak le kell vakarnom magamról azokat a parazitákat, amelyek felemésztik energiáimat. Az elmém már megálmodta.
Forrás: hirextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

csöpike
2008. január 30. 14:54
Szerintem jól látod a helyzetet. Szeretnék én is egy ilyen új világban élni! Sajna itt már egyre nehezebb.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását