2024. április 23. - Béla

10 évig süket volt egy fültisztító miatt

"Újjászületett" a jobb füle egy 11 éves brit fiúnak: 9 évnyi teljes csönd után ismét hall vele. A csoda annak köszönhető, hogy szaladgálás közben kiesett belőle egy fülpucoló rudacska gyapjú pamacskája, amely a csaknem évtizedes félsüketséget okozta.
2008. január 30. szerda 08:30 - Hírextra
 A gyereket vizsgálták jó párszor orvosok, hallásszakértők, mégsem jöttek rá a probléma okára, állandóan azt hajtogatták, hogy fülzsír okozza a gondot és majd kinövi a gyerek. Az apa ugyanakkor váltig állította, hogy szerinte a fiú fülében valamilyen idegen tárgy lehet, amelyet még kiskorában dughatott bele.

A gyereknek igencsak megkeserítette életét a félfüles hallás. Állandóan forgolódnia kellett, mindenki kiabált vele, otthon miatta kellett a tévét a kellemesnél jóval hangosabbra állítani.

A szülők most felelősségre vonják háziorvosukat éppúgy, mint a hallásszakértőket, hogy ugyan miért nem sikerült ennyi éven át rájönni a fül nyitjára - adta hírül a Daily Mail című brit lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását