2024. április 27. - Zita

Repteret vált a Malév

Seremetyevó helyett Domogyedovóra érkeznek március végétől a Malév moszkvai járatai - tudta meg a HavariaPress. A Malév március 30-ától a OneWorld többi légitársaságával együtt a forgalmi mutatók tekintetében ma már a vezető moszkvai repülőtérre, Domogyed
2008. január 29. kedd 15:59 - Hírextra

A modern, az utazók igényeit teljes körűen kiszolgáló repülőtéren - ahol tavaly 19 millió utas fordult meg - kényelmes csatlakozása lesz az onnan az AirUnion és más orosz légitársaságok hálózatán továbbutazóknak. Oroszország legnagyobb, és legdinamikusabban fejlődő repülőterére jelenleg 72 légitársaság közlekedteti járatait, s ezek több mint 200 külföldi és belföldi célállomással kötik összes az orosz fővárost.

A Malév naponta közlekedő moszkvai járatának menetrendje jól illeszkedik az AiRUnion nyolc és az S7 légitársaság tizenhét Oroszországba és FÁK országokba közlekedő járataihoz. A magyar nemzeti légitársaság ezzel megteremti annak lehetőségét, hogy Budapestről Moszkván keresztül Oroszország legnagyobb városai mindössze egy, kényelmes átszállással elérhetővé váljanak, illetve az onnan érkező utasok a Malévvel repüljenek Nyugat-, Dél- és Közép-Európa városaiba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását